måndag, augusti 21, 2006

Skynda fyll 20 Evve!!!

Mjo... det blev partaj ändå - men inte på "leken". Det kom folk hem till vår veranda istället. Så då fick man nivåerna - alkohol, socialt umgänge, god mat och superb mysfaktor - tillfredsställda.

Strömmingsleken hanns upplevas två gånger i helnyktert och städat tillstånd två gånger under helgen. E och jag gick på lördag förmiddag, det var då endast ett fåtal människor som vaknat och pallrat sig ned på stan. Dessutom stank de de flesta av gammelfylla. Urkas! Igår kväll blev andra svängen in med Stina. Vi insåg ganska snart att vi är i åldern "föräldrar på stan". GAH! Det kännetecknas av: stå stilla i mitten av området och mest glo, tycka att musiken är för hög, karusellerna går för fort, maten är läskig, lukten är äcklig, tycka att området är grymt LITET (när man var liten kändes det gigantiskt)...

Behållningen var fyrverkerierna som i vanlig ordning avslutade strömmingsleken. Tack Glenn å company!

Nä, nu tycker jag att syskonbarnet, Evve, får snabbt bli 20 så moster kan ta med henne på krogsvängar!!!

;-)

over and out

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nä du ! Evve ska inte på någon krogsväng med moster när hon fyllt 20. Då kommer hon nog att skämmas för sin gamla moster. Antingen får du hänga med eller så får du komma lite senare dvs gå in efter henne en ca 10 - 20 min så att ni råkar att träffas just där.... ;-)

krickelin sa...

tänk vad mycket erfarenhet jag kan lära ut till henne. Rökning, ölhävning, raggning...... he he