fredag, oktober 13, 2006

Skojsig helg

Iskall bil imorse... med betoning på IS.
Måste köpa motorvärmarsladd!

Tävling imorgon bitti! Graffe ska debutera i inomhushoppning och desstuom två en-meters-klasser, istället för 90 cm som vi annars brukar börja dagen med. Jag har naturligtvis som mål två felfria rundor. Men med tanke på inomhusljud, sunkigt ljus, läskiga nya hinder och framförallt väsnande publik - så får vi se hur nära/långt borta från målet jag kommer. ;-)

Systeryster ska möta upp på tävlingsplatsen som hästskötare. Det är nämligen i Bollnäs vi tävlar, där bor ju hon. Kanske är lite dumt att kräva att hon först ska sitta och åka 4 mil hem till mig och hjälpa till med lastning.. he he

Imorgon kväll blir det desstuom PARTAJ!!! Tjejfest hos A.F. Skitkul!!! Längesedan sist jag var ut. Vi ska äta gott där först och sedan ut på krogen. Hoppas bara man inte är allt för bakis på söndag. Hade nämligen två MÅSTEN att hinna med: svampplock (det absolut viktigaste av alla måsten i världen!!!!) och MC-tur (innan vägbanan blir isig... Det gör så ont då...).

NU = presenthandling till A.F.

over and out

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis! såg ni var nolla i båda klasserna ;D hehe, å du är bakis eller? :P hade ni kul då? hugha ;)

krickelin sa...

Tack! Giraffen var så duktig! =) Inte vidare tittig heller, fastän kombinationen låg efter långsidan med publik.

Baks ja... det var väl bara förordet.... åt mat klockan nio igår kväll först.... *harkel*... Tjejfester är det farligaste som finns.

Anonym sa...

Svamplockning på söndag ??? Hur många kantareller fick du i från tv soffan ?

Stina Lilja sa...

Oki, står tiden still på din planet eller?