torsdag, november 02, 2006

cityslickers @ the countryside - part 2

Tre flickor iordninggjorda efter en lång ridtur som tänker "göra Söderhamn..:" Ja, ni har alldeles rätt: det gick ganska fort! Jag sladdade runt ett varv på stan, vi gick igenom gå-gatan (med alla stängda butiker) och senare åt vi på mosquet.

– IHHHH... It's so cold here in Söderhamn!

Två trötta tjejer: Ester och Satu. Ester är en hårig boll och Satu är jätteallergisk mot just katter! Varför söker sig djur till sådana dom inte kan vara runt???

Söndag, och brudarna måsta tvingas upp i ottan! HA HA! I flera minusgrader fick de skrapa bilrutor, borsta häst och skippa frukost! Vem sa att dom skulle vila denna helg???? Här, framme i Ockelbo, är hästskötare Satu. Graffe tyckte hon smakade gott! Han knaprade på hennes mössa i tid och otid.

Hästskötare Magda! Graffes behandling av henne var ett konstant knuffande. Inte poppis bland seriösa hästskötare! Tror dom båda önskade att jag hade en snäll, lugn och trevlig häst. Istället fick dom en giraff som sparkar sönder hästtransporter, ständigt trampar folk på tårna, knuffas med huvudet (och det gör ONT) och sparkas.... he he

Från Ockelbos tävlingsplats susade de direkt hem när tävlingarna var över. Glada över att återse stora city igen! =) Själv åkte jag hem med en trött giraff, en trasig hov och en prisrosett. Graffe gick nolla i 1-meters och i vår DEBUT i 1.10 petade vi en bom - men det var bara mitt fel! Han hade skött sig mycket bra! Förutom att han slet av sig ena framskon och därav hade sönder en stor del av hoven... =( Ett fall för farbror hovslagare på måndag kväll. Nu sitter på höger fram en bak-sko... he he.. det var dom enda som passade.

over and out

2 kommentarer:

Anonym sa...

Yep, söderhamn, sodithamn, some things never change! Thanks for the fab weekend honey.

Anonym sa...

Tänk att djur ska vara upp i dem som är allergiska. Hopplöst !

Ser ut som om det var en skojsig helg